aku BENCI Facebook budak SEKARANG!!!

Terlebih dahulu aku nak cakap, saya minta maaf kpd sesiape yg terasa.. ok fine!! Biasalah, zaman moden sekrng ni, ade2 saje yg kite tgok, dgr, baca, malah fikir pun merapu2. Engko rase, engko ade facebook tak?? Mula2 sume kata facebook ni terbest, tersedaplaa, tergempak ar, dan termcm2 lg... aku ni pun same jgk la rase mcm tu...
setahun sudah berlalu aku bersama facebook tu. Ape yg aku tau, sikit je faedah.. byknye laghooo(sia2).. Mcm mne aku tak benci, klo dah korng yg jd kwn aku dlm fb(facebook) post ayat mngarut, mencarut, khurafat, maksiat, dan MENYAMPAH aku nk sebut lg... korang takyah tipula klo kate aku ni fitnah korang buat mcm tu... kan, kan, kan...???

Jujur la aku katekan kat sini, aku benci bdak2 buat facebook tnpa sbb munasabah dan blm cukup matang. Kenapa??? Sebabnye korang mengarut post wall atau pape jelah dgn ayat cinta2. Sebab ape mencarut??? korang bila marah lepas geram tak kena tmpat mcm post ayat "F**k la pompan S**l ni...!! ". Mengapa khurafat?? sebbnye tiba2 je letak sifat mngikut bulan kelahiran laa. Siape yg maksiat ?? siape lg, klo tak pompan, laki, lg2 yg ade kapelmapel ni. rase nak tembak je pkai pistol air sabun. padan muka, MENYAMPAH!!

3 ulasan:

syed berkata...

BEST !!

~ Suara Hati Yang Berbisik ~ berkata...

budak-budak zaman sekarang mmg cengitu...

Sha-na.Szied berkata...

huishhhhh lawak gile pakai pistol air pe macam lumm..
hurm, pakai pistol betul jom..
along nak promosikan blog x?
post link ko kat FB , ti orang dapat bace.. :D