ARTIS jenis ape ni, berlakon pakai TUDUNG, dah habis BUKAK...??

Terima kasih kepada segenap manusia yg dah berjaya menonton dan gila dgn filem 'Nur Kasih" NI....!! Aku BANGGA giler dgn korang smue ni. Rupanye ramai lg awek yg baik2 kat M'sia ni suka cite tu w'lpun die sndiri tak baik mcm dlm cite tu. Tak sangka rating citer tu naik. Cuma masalahnye, memangla rating filem tu naik.. tetpi adakah kesan dr kebaikn oleh filem tu pun ternaik sekali???

Berikut, mungkin ini adalah jawapan yg aku berikan. Filem tu dah nampak BEST bila tgok watak2 die smue BAIK2 mcm T**K. Lpastu habis jer citer tu, watak tu kite jmper plak kat luar itupn klo korng trsermpak. takpun kat tv, itupn klo korng tgok Melodi. Rupenye takdelaaa mcm watak citer yg kite GILAkn sgt tu... BAIK, BERSOPAN, BERMUSLIM/AH dan CANTIK BAK BIDADARI indah dr kayangan.

Semua tu seolah2, MENGHINA dan MEMPERMAINKAN agama Islam. Sekiranya korang masih ade IMAN yg SEMPURNA. Fikirkanlah baik2 ape yg telah aku katakn tadi. Sayangkn agama jgn sampai gadaikn maruah bangsa. Filem jenis ape mcm ni..?? MENJUAL AGAMA DEMI KEUNTUNGAN DUNIA... B***S**T!!!

1 ulasan:

She's Gee berkata...

tak pernah layan nur kasih... hehe.. ^^