FEYMES sgt ke FIXED..??

Memang FEYMES...!! Mungkin ada yg trtanye2 ape itu "FIXED" ?? Inilah die yg dinamakan sebagai BASIKAL trkini yg paling ramai org gunapakai. Kini di tempat aku sudah mnjadi JAGUH jlanan yg trnyata lebih selamat dr MEREMPIT, haha...! Sape kata NAIK basikal tak dapat AWEk..?? haha...

Terbukti ada AWEK dgn berbasikal!! Percaya atau tidak, tunggu korang guna dulu baru terjawab soalan ni. Ini kerana BASIKAL itu sendiri lebih HENSEM dari pakwe dia yg naik, HAHA.. jeng, jeng, jeng.... tara...!!


picoodle.com


Mahu beli eaa.. boleh challenge HARGA MOTOR tau.. ada bran?? Sini aku letakkn link supaya korang klik kat sini aje utk tau HARGA yg lebih tepat.. http://neocycle.wordpress.com/harga-ori-mtb/basikal-elektrik/ "BASIKAL LAGI JIMAT, SEKALI BELI TAKDE GUNA MINYAK SAMPAI BILA2...!!" hehe =')

3 ulasan:

Alkisah berkata...

alkisah pun heran, napa budak2 kat taman rumah alkisah naik basikal nie.. then semalam alkisah g tengok rega basikal fixed.. colour dia memang menarik, tapi basikal tu tak mampu menarik minat alkisah untuk membelinya lagi.. keke.. bagus juga budak2 naik basikal.. tak payah naik moto lagi dalam taman, jimat minyak kurang kemalangan..

hana szied berkata...

ouh , ni ke yg heboh skang kt msia

~ Suara Hati Yang Berbisik ~ berkata...

amboi nak berbasikal pulak dah...nnt qina nak beli gak lah...yang warne pink tu...cun lah... hahaha :P